Οδηγεί την «κούρσα» ο Γιώργος Παπαναστασίου, με μοναδική απειλή την Χριστίνα Σταρακά η οποία κερδίζει έδαφος και ευελπιστεί ο Δήμος Αγρινίου να αλλάξει χέρια στον Β’ γύρο.

Θετική είναι η γνώμη των δημοτών του Δήμου Αγρινίου για τον νυν δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που το διάστημα από 8 έως 12 Φεβρουαρίου από την εταιρεία alco για λογαριασμό της εφημερίδας «Συνείδηση».

Σε ένα δείγμα 500 πολιτών, στο ερώτημα «ποιον/ ποια θα ψηφίζατε για Δήμαρχο Αγρινίου αν είχαμε εκλογές την Κυριακή» ο George Papanastasiou συγκέντρωσε 37,9% , ενώ η Christina Stakakas βρίσκεται στο 16%. Ακολουθεί ο Τίμος Παπανικολάου με 6%, ενώ εντύπωση προκαλεί ο κατήφορος του Κώστα Καζαντζή avec 3,3%.

Σε ό,τι αφορά στους διάφορους τομείς της λειτουργίας του δήμου, επίσης ο νυν δήμαρχος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κατακτώντας πρωτιά στην καθαριότητα που συγκεντρώνει θετικό ποσοστό 66%. Αρνητική είναι η γνώμη του κόσμου σε ό,τι έχει να κάνει με τους δρόμους και τα πεζοδρόμια όπου το ποσοστό είναι αρνητικό και φθάνει το -56%, έναντι του 42% των δημοτών που βλέπουν με θετική ματιά το θέμα αυτό.

Η μονομαχία Παπαναστασίου-Σταρακά έχει μέλλον στο Αγρίνιο με τον νυν Δήμαρχο να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία και να ετοιμάζει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, αλλά και από την άλλη η ανακοίνωση μόλις ένα μήνα πριν της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας η οποία με μεθοδικές κινήσεις θέτει ως στόχο τον β’ γύρο των εκλογών και την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στο Δήμο Αγρινίου.

Διαβάστε ακόμη…