Οδηγεί την «κούρσα» ο Γιώργος Παπαναστασίου, με μοναδική απειλή την Χριστίνα Σταρακά η οποία κερδίζει έδαφος και ευελπιστεί ο Δήμος Αγρινίου να αλλάξει χέρια στον Β’ γύρο.

Θετική είναι η γνώμη των δημοτών του Δήμου Αγρινίου για τον νυν δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που το διάστημα από XNUMX έως XNUMX Φεβρουαρίου από την εταιρεία alco για λογαριασμό της εφημερίδας «Συνείδηση».

Σε ένα δείγμα XNUMX πολιτών, στο ερώτημα «ποιον/ ποια θα ψηφίζατε για Δήμαρχο Αγρινίου αν είχαμε εκλογές την Κυριακή» ο George Papanastasiou συγκέντρωσε XNUMX% , ενώ η Christina Stakakas βρίσκεται στο XNUMX%. Ακολουθεί ο Τίμος Παπανικολάου με XNUMX%, ενώ εντύπωση προκαλεί ο κατήφορος του Κώστα Καζαντζή avec 3,3%.

Σε ό,τι αφορά στους διάφορους τομείς της λειτουργίας του δήμου, επίσης ο νυν δήμαρχος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κατακτώντας πρωτιά στην καθαριότητα που συγκεντρώνει θετικό ποσοστό XNUMX%. Αρνητική είναι η γνώμη του κόσμου σε ό,τι έχει να κάνει με τους δρόμους και τα πεζοδρόμια όπου το ποσοστό είναι αρνητικό και φθάνει το -XNUMX%, έναντι του XNUMX% των δημοτών που βλέπουν με θετική ματιά το θέμα αυτό.

Η μονομαχία Παπαναστασίου-Σταρακά έχει μέλλον στο Αγρίνιο με τον νυν Δήμαρχο να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία και να ετοιμάζει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, αλλά και από την άλλη η ανακοίνωση μόλις ένα μήνα πριν της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας η οποία με μεθοδικές κινήσεις θέτει ως στόχο τον β’ γύρο των εκλογών και την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στο Δήμο Αγρινίου.