Το Cabana Live Stage μετράει λίγους μήνες ύπαρξης αλλά έχει προλάβει να κάνει ήδη τη διαφορά και να προσθέσει μια δυνατή πρόταση στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας.

Σε έναν υπέροχο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο στην Οδό Καυταντζόγλου 46, στα Κάτω Πατήσια (πρώην Γαλάζιο) οι υπεύθυνοι του καταστήματος και το μουσικό σύνολο, σας υπόσχονται μοναδικές μουσικές βραδιές, με πολύ κέφι και χορό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο γνώστης Γρηγόρης Τουφεκλής με καταγωγή από το Τρίκλινο Αιτωλοακαρνανίας έχει ανεβάσει τον πήχη με ένα σχήμα που φέρνει το παραδοσιακό πανηγύρι στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Γιάννης Καψάλης, ο Γιάννης Κατσίγιαννης, η Τζένη Κατσίγιαννη, η Μαρία Γιαννακά και η Στεφανία Γονίδη στο τραγούδι σε συνδυασμό με τους Μάκη Τσίκο και Σταύρο Ιωαννίδη στο κλαρίνο, θα σας ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού σε κρατήσεις και την διοργάνωση των χορών και των εκδηλώσεων, οι υπεύθυνοι του CABANΑ Live Stage εκτός του τηλεφώνου κρατήσεων (210.2013311) πρωτοπορούν για ακόμα μία φορά και σας περιμένουν από κοντά για να μας απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση δια ζώσης, από Δευτέρα έως και Πέμπτη 19:00μ.μ. – 22:00μ.μ.

Infos
Cabana Live Stage
Καυταντζόγλου 46, Κάτω Πατήσια, Αθήνα
Numéro de téléphone de réservation: 2102013311

Διαβάστε ακόμη…Notification
iAitoloakarnania.gr
Notre objectif est de promouvoir et mettre en valeur notre patrimoine historique, notre richesse environnementale et notre tradition culturelle et culturelle. Notre objectif est d'informer les visiteurs et de faire une réelle contribution afin que la préfecture d'Aitoloakarnania devienne une destination touristique populaire.