Με μεγάλη δυναμική κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος Σύμβουλος στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη ο Θανάσης Μαυρομμάτης και αυτό απορρέει από τις έως τώρα συναντήσεις με Αιτωλοακαρνανάνες.

Με τους ετεροδημότες της Αθήνας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/9) ο Θανάσης Μαυρομμάτης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Όλα Από Την Αρχή» οι οποίοι μάλιστα ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα που διοργάνωσε πολιτικός φίλος του νεαρού υποψηφίου.

Συγκεκριμένα, σε γνωστό κοσμικό στέκι της Αθήνας βρέθηκαν αρκετοί νεολαίοι αλλά και αρκετά έμπειρα πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής που έλκουν την καταγωγή τους από την Αιτωλοακαρνανία αλλά δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πρωτεύουσα.

Ο γραμματέας αναπληρωτής Αγροτικού της Ν.Δ. έχει μπει γερά στον εκλογικό αγώνα που πρωταρχικό στόχο κατά τον ίδιο έχει να περάσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα χέρια του Νεκτάριου Φαρμάκη!

Ανάμεσα σε όσους έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του Θανάση και να του ευχηθούν καλή επιτυχία ήταν ο πρώην Βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, η πρώην πολιτευτής της Ν.Δ. στο νομό Ειρήνη Κολώνια, το κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. από την Κατούνα Δημήτρης Τζούρος, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ακτίου με το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα Σοφία Χαμάλη, η πρόεδρος του Συλλόγου εν Αθήναις Βονιτσιάνων Ματούλα Κυρίκου-Καραούλη, ο δημοσιογράφος του STAR Νίκος Μουρτζιάπης.

Από τους επώνυμους φίλους του Θανάση Μαυρομμάτη ξεχώρισε η παρουσία του πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου μέλους της Πολιτικής Επιτροπής κ. Ελπιδοφόρου Παπανικολόπουλου, του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη αλλά και του συμπαρουσιαστή της εκπομπής του ALPHA Πάμε Πακέτο Δημήτρη Δεμερτζόγλου!

Διαβάστε ακόμη…