Στο σκοτάδι παραμένει τρεις μήνες η σήραγγα του Αγίου Ηλία στην Παραϊόνια οδό με τη διέλευσή της να εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους.

Από τύχη δεν έχει συμβεί ατύχημα στο τούνελ της Παραϊόνιας οδού, εκεί όπου επικρατεί το σκοτάδι για περίπου 100 ημέρες, με εκατοντάδες οδηγούς να περνούν καθημερινά βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκότος οφείλεται στη κλοπή υλικού που έγινε στο ηλεκτρολογικό σύστημα της σήραγγας. Ήδη οι κάτοικοι και έμποροι της περιοχής που μετακινούνται σε καθημερινή βάση από το επίμαχο σημείο κάνουν λόγο για ένα έγκλημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με αρμοδίους στην Περιφερειακή Αρχή, μας μεταφέρθηκε ότι το έργο δεν έχει παραδοθεί και ότι δεν είναι στις αρμοδιότητές τους η αποκατάταση του φωτισμού οπότε και δεν μπορούν να επέμβουν.

Ερωτήματα των κατοίκων της περιοχής:

  • Αλήθεια σε τι φάση βρίσκεται το έργο;
  • Μήπως έπρεπε να έχει παραδοθεί η Παραϊόνια οδός εδώ και ένα χρόνο βάσει αρχικού προγραμματισμού;
  • Θα μπορούσαν να έχουν παρακαμφθεί οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα;

Lisez à propos de: Route des sous-produits: La jonction importante de la route ionienne et son potentiel

Διαβάστε ακόμη…Notification
iAitoloakarnania.gr
Notre objectif est de promouvoir et mettre en valeur notre patrimoine historique, notre richesse environnementale et notre tradition culturelle et culturelle. Notre objectif est d'informer les visiteurs et de faire une réelle contribution afin que la préfecture d'Aitoloakarnania devienne une destination touristique populaire.