Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανότατα υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε σε μια δήλωση εν όψει των επικείμενων πρόωρων εθνικών εκλογών του Ιούλη.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που άνοιξε την όρεξη στο παλιό πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα και στους ακραίους συντηρητικούς κύκλους ανήκει πια στο παρελθόν. Μπροστά μας έχουμε την κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών, όπου χιλιάδες προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων καλούνται με αποφασιστικό τρόπο να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς που λυμαίνονται τη χώρα μας για δεκαετίες.

Σε μια από τις μακροβιότερες θητείες Έλληνα Πρωθυπουργού, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να συγκρουστεί με συμφέροντα και παρωχημένες πολιτικές που μας οδηγήσαν σε οικονομικό αδιέξοδο.

Υλοποιήσαμε ένα σχέδιο υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, υπέρ της εργασίας και της δίκαιης ανάπτυξης. Με την αύξηση των μισθών, την προστασία των εργατικών δικαιωμάτων και τη μείωση της φορολογίας στα μεσαία στρώματα και τους επαγγελματίες.

Η χώρα κατάφερε να βγει από τα μνημόνια, να βγει σε ξέφωτο, χάρη στις θυσίες και στους κόπους του ελληνικού λαού. Ο Έλληνας ξανακέρδισε την αξιοπρέπειά του και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τη γυρίσει πίσω.

Στις επικείμενες κρίσιμες εθνικές εκλογές το διακύβευμα είναι το εξής: Να μη γυρίσουμε ξανά στις μαύρες μέρες της λιτότητας και των μνημονίων. Να γυρίσουμε σελίδα κλείνοντας οριστικά την πόρτα σε αυτούς που καιροφυλακτούν για να βυθίσουν τη χώρα στην αστάθεια και το χάος. Να βάλουμε τις βάσεις για μια Ελλάδα με ουσιαστική ανάπτυξη για όλους.

Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ για σταθερότητα και προοδευτική εξέλιξη.
Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ για μια Αιτωλοακαρνανία σταυροδρόμι.
Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον των παιδιών μας.

Διαβάστε ακόμη…Notification
iAitoloakarnania.gr
Notre objectif est de promouvoir et mettre en valeur notre patrimoine historique, notre richesse environnementale et notre tradition culturelle et culturelle. Notre objectif est d'informer les visiteurs et de faire une réelle contribution afin que la préfecture d'Aitoloakarnania devienne une destination touristique populaire.